Întrebări frecvente

f

Când pot aștepta primele efecte ale utilizării Profolan?

Datorită faptului că părul crește în medie cu 1,3 cm pe lună, se recomandă să se utilizeze Profolan timp de cel puțin 3 luni. Unii bărbați au observat creșterea rapidă în primele 6 săptămâni, în timp ce alții au constatat efectele după câteva luni de tratament. Conform cercetărilor clinice efectuate, cele mai bune rezultate au fost observate după 6 luni de tratament, cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că îmbunătățirea semnificativă a desimii părului și diminuarea căderii acestuia pot fi observate mai curând.

f

Profolan funcționează pentru fiecare tip de alopecie?

Spre deosebire de alte preparate care sunt disponibile pe piață, Profolan acționează de la interiorul organismului și se concentrează asupra vindecării cauzei primare a oricărui tip de alopecie. Suplimentul luptă în mod eficient și complet natural împotriva căderii părului, indiferent dacă pentru alopecie cauza este vârsta, stresul sau este de natură genetică etc.

f

Ce este Grow3 și ce caracteristici are?

Complexul inovator Grow3 este o combinație de extracte de urzică, coada calului de câmp și l-cisteină. Toate ingredientele iau parte activă la oprirea unei acțiuni a hormonului DHT, care este responsabil pentru alopecie și stimulează de asemenea intens procesul de creștere a noilor fire de păr. Profolan conține în plus vitamine și minerale care au o influență pozitivă asupra producerii și stării părului, inclusiv asupra nuanței sale naturale.

f

Ce este DHT?

DHT sau dihidrotestosteron este hormonul nedorit, al cărui nivel este crescut la bărbații care suferă de căderea părului. DHT provoacă pierderea culorii părului, care devine casant și cade mult mai devreme. În conformitate cu resurse internaționale, scăderea nivelului de DHT și blocarea accesului hormonului la foliculii de păr reprezintă o soluție eficientă pentru problema căderii părului la bărbați. Substanțele din Profolan opresc în mod activ influența nedorită a hormonului DHT și stimulează în același timp creșterea de noi fire de păr.

f

Cum trebuie luate pastilele de Profolan?

Dozarea suplimentului de dietă Profolan este destul de simplă. Este necesar să luați numai 2 pastile pe zi în timpul mesei și să le înghițiți cu un pahar de apă (cel puțin 30 cl).

f

Cine nu ar trebui s folosească pastilele de Profolan?

Preparatul nu trebuie utilizat de către bărbați cu vârsta sub 18 ani. În cazul în care aveți îndoieli înainte de utilizare, trebuie să vă consultați consult cu producătorul preparatului sau să vă adresați direct unui medic, în special dacă luați medicamente sau dacă suferiți de orice boală. Profolan este un preparat complet natural și sigur pentru sănătate, deci efectele secundare sunt rare.

f

Profolan provoacă vreun efect secundar?

Eficiența Profolan se bazează pe utilizarea ingredientelor naturale, care nu provoacă niciun efect secundar. Prin urmare, tratamentul este complet sigur pentru organism. Capsulele sunt ușor de înghițit, fără substanțe de umplutură, fără conservanți, fără înlocuitori ai zahărului și fără coloranți artificiali. Apariția oricăror reacții nedorite poate fi provocată de luarea unei pastile pe stomacul gol, îl locul luării acesteia în timpul mesei sau de luarea împreună cu alte medicamente. Merită să consultați un medic înainte de lansarea tratamentului, în special atunci când sunteți diagnosticat cu orice boală.

f

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de rezultate?

Profolan este acoperit de o garanție de returnare a banilor de 60 de zile. Aceasta înseamnă că dacă în ciuda utilizării regulate a pastilelor, clientul nu constată rezultate satisfăcătoare, acesta poate fără nicio întrebare inutilă și fără nicio condiție suplimentară să trimită înapoi fiecare pachet neutilizat, iar pentru acesta se vor restitui banii.