Igrediente

Profolan își datorează impactul eficient unei combinații inovatoare de ingrediente naturale – formula Grow3, care este mai întâi responsabilă pentru stimularea creșterii părului și de asemenea pentru întărirea nuanței sale naturale, iar vitaminele și mineralele care blochează DHT contribuie la îmbunătățirea alimentării cu sânge a pielii capului și întăresc foliculii de păr.

Numeroase studii clinice confirmă impactul pozitiv al suplimentului de dietă Profolan asupra stării părului bărbaților. Chiar și 9 clienți din 10 au avut un nivel de satisfacție ridicat din rezultatele de cercetare al tratamentului făcut, după 3 luni de utilizare regulată a preparatului. Aveți nevoie de numai 2 capsule pe zi, pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de problema apăsătoare a alopeciei! Eficiența Profolan se bazează pe utilizarea ingredientelor naturale care este important că nu provoacă niciun efect secundar. Prin urmare, acest tratament natural al alopeciei este complet sigur pentru corpul dvs.

01

Urzica

Urzica obișnuită (Urtica dioica) și urzica pitică (Urtica urens) sunt plante din familia urzicii. Ambele soiuri de plantă sunt caracterizate de frunze revărsate, crestate și în formă de inimă. Florile, frunzele, semințele și rădăcina urzicii se utilizează în numeroase tipuri de terapii, deoarece conțin diferiți compuși chimici. Printre altele, datorită cantității mari de substanțe nutritive, acest ingredient influențează în mod extraordinar oprirea procesului de cădere a părului, aspect confirmat de cercetările realizate.

02

Coada calului de câmp

Coada calului de câmp (Equisetum arvense) este o plantă care crește în principal în Europa. Acest ingredient are surse grozave de substanțe nutritive și are numeroase aplicații. Este confirmat de numeroase cercetări, printre altele de cele realizate de specialiști de la Centrul medical al Universității din Maryland. Prezența acestui ingredient în preparat garantează întărirea firului de păr de la interior, prin hrănirea bulbilor firelor de păr cu vitamine și cu multe alte microelemente esențiale, pentru îmbunătățirea generală a stării părului.

03

L-cisteina

L-cisteina eset unul dintre cei douăzeci de aminoacizi principali din grupa endogenă. Funcția caracteristică a l-cisteinei este unicitatea substanțelor nutritive pe care le conține. Aceasta participă printre altele la hrănire și la procesele de regenerare a celulelor. Prin urmare, deficitul său conduce adesea la căderea părului. Doza corespunzătoare de l-cisteină în preparat asigură eficiența tratamentului cu acest preparat.

04

Vitamine și minerale

Membrii componenți ai acestui preparat sunt în același timp vitamine precum E și B6, care conform Centrului medical al Universității din Maryland, au o influență semnificativă asupra creșterii părului. În plus, oamenii de știință au susținut încă din anii ’90 că elemente precum zinc sau cupru pot preveni căderea părului. Experimentele realizate au dovedit inițial că zincul și cuprul opresc contractarea foliculilor de păr și le stimulează regenerarea.