0

Mărturiile clienților

Datorită formulei sale excepționale, Profolan a schimbat viețile multor oameni și i-a ajutat să scape de complexele cauzate de alopecie. Numeroase păreri ale utilizatorilor mulțumiți de Profolan confirmă eficiența acestui supliment de dietă. Familiarizați-vă cu câteva dintre acestea!

  • Părul meu pe cale de dispariție reprezenta o sursă grozavă de glume pentru prietenii mei, am încercat să abordez situația în mod distant, dar nu mi-a fost ușor. La vârsta de 40 de ani, m-am hotărât să fac în cele din urmă ceva în legătură cu asta. Am început să iau pastile de Profolan și după numai o lună am fost surprins de rezultate. Alopecia dispăruse! În următoarele luni, părul a început să-mi crească din nou. Astăzi merg la frizer, iar diseară am întâlnire cu noua mea prietenă. Pot spune cu îndrăzneală că Profolan mi-a schimbat viața!

    Frederick Young - SUA

  • Părul a început să-mi cadă când aveam numai 20 de ani. Am încercat diferite preparate care erau disponibile pe piață – creme, pastile. Nu au avut niciun efect. Sincer, încetasem să cred că mă mai putea ajuta ceva, mă gândeam că acestea sunt caracteristicile mele genetice și că nu pot face nimic în legătură cu ele. De fapt adoptasem atitudinea de „fie ce-o fi”, bătălia împotriva alopeciei, când am descoperit din întâmplare pastilele de Profolan. A fost un adevărat miracol! Părul a încetat treptat să mai cadă, iar după aproximativ 2 luni, în locurile în care căzuse tot părul, am descoperit noi fire de păr. Îl recomand cu adevărat!

    John S. Anderson - SUA

  • După divorț, eram complet distrus, nu voiam să fac nimic. În plus, părul meu începuse să cadă. Un prieten mi-a recomandat Profolan și… acesta a reprezentat începutul mai multor schimbări pozitive în viața mea. Părul a început să-mi crească din nou, în plus, nuanța sa naturală era de negru și nu șuvițe gri! De 4 luni merg la gimnastică și mă concentrez asupra dezvoltării personale. Încrederea mea și noua înfățișare se traduc și în efecte la serviciu – ieri am fost promovat ca manager!

    Ross Moon - SUA

0